Boende

Information om förbokade hotell i Göteborg

Vi har reserverat ett antal hotellrum till ett fast konferenspris i Göteborg till er som deltar på Träffpunkt Idrott 2020. Betalning för hotellrummen kan göras med kort eller via faktura. Faktura kan skickas till svenska företag/organisationer som har ett svenskt organisationsnummer.

Utställare: Läs mer på Utställarservice Online (USO)
Konferensdelegater/besökare: Konferensdelegater bokar rum i samband med sin konferensanmälan (steg 3). Besökare kan boka endast hotellrum via bokningslänken här nedan.

Vid frågor vänligen kontakta oss direkt via e-post: tpi@meetx.se

Scandic Hotel Rubinen
Hotell Scandic Rubinen ligger mitt på Avenyn i centrala Göteborg, ett stenkast från den kända bronsskulpturen Poseidon på Götaplatsen och Kungsportsplatsen. Scandic Rubinens centrala läge i Göteborg gör hotellet till en utmärkt plats för dig som vill ha nära till Göteborgs kultur, shopping och storstadspuls. Från hotellet har du även gångavstånd till många av Göteborgs mest populära sevärdheter, såsom Liseberg, Universeum vetenskapscentrum och Röhsska museet. Efter en varsam utbyggnad och renovering i flera etapper är nu Rubinen helt renoverat. Totalt finns det nu 292 rum, två restauranger och en fantastisk takbar.

Adress:  Kungsportsavenyn 24, Göteborg
Pris från: 1420 SEK/natt/rum, exklusive moms

Quality Hotel Panorama
Panorama är ett hotell med 339 rum. Hotellet ligger bara tio minuters promenad från Svenska Mässan och huvudgatan Kungsportsavenyn. Alla rum är rökfria rum. Här råder en avspänd och personlig miljö. Avnjut gärna god mat och dryck i restaurangen och baren Brasserie P. Besök vårt nyrenoverade Spa för avkoppling eller vårt nyrenoverade gym för motion.

Adress: Eklandagatan 51-53, Göteborg
Pris från: 1152 SEK/natt/rum, exklusive moms

 

Välkommen till Träffpunkt Idrott