Utställare

Utställare

DiscGolfPark – Spin18 Oy

Plats: B08:08
DiscGolfPark – Spin18 Oy
Representerat företag visas med en bock
Laddar ...
Inget resultat

Beskrivning

Spin18 - Din naturliga partner inom discgolf och sportanläggning DiscGolfPark! 

Sedan 2009 har vi arbetat med att promota discgolf/frisbeegolf samt att planera och projektera sportanläggningar för discgolf genom koncept DiscGolfPark. 

Ett genuint och passionerat discgolfintresse där de flesta av våra medarbetare har spelat och engagerat sig i discgolf sedan årtionden tillbaka, har gett oss unika kunskaper om vad som krävs för att skapa en bra sportanläggning, från start till mål. 

Vi är världsledande inom discgolf, uppförandet utav ny infrastruktur över hela jordklotet med DiscGolfPark och ett komplett sortiment discar, kläder och tillbehör för spelarna under Discmania, professionella tävlingsarrangemang samt några av världens allra största stjärnor i vårt stall. 

Utan nöjda kunder hade vi inte varit där vi är idag och det är precis vad vi strävar efter, det är först när kunden känner sig riktigt nöjd vi har gjort en bra affär.

Tillsammans med resorter, byggentreprenörer, kommuner, föreningar samt andra beställare har vi över 500 framgångsrika projekt bakom oss för DiscGolfPark. 

Kom och träffa oss för att diskutera vad vi kan göra för er i en av världens allra snabbast växande sporter! 

Väl mött i monter B08:08!