Röster från Träffpunkt Idrott 2016

Stefan Bergh, Generalsekreterare, Riksidrottsförbundet
För idrottens alla företrädare på olika nivåer är Träffpunkt Idrott en självklar mötesplats där vi samlas runt de frågor som vi delar med kommunen. En viktig plats där vi framöver kommer att engagera oss allt större i för att utveckla både mötesformer och vår gemensamma uppgift – att ge plats och utrymme för idrottens stora möjligheter i samhällsutvecklingen.

Anders Axelsson, Drifttekniker, Ljungby Kommun
Vi kommer till Träffpunkt Idrott varje år för att knyta nya kontakter och investera i nya produkter. Vi har tidigare investerat i ett hockeynät och har haft möte med Hockeyförbundet angående en förestående landskamp. I år är vi väldigt sugna på ismaskinen – ”det italienska monstret” som vi kallar den!

Therese Lans, Badmästare, Lidköpings Badhus
För oss är det en självklarhet att komma till Träffpunkt Idrott för att få inspiration och nya idéer, och investera i nya produkter. Vi träffar mycket branschfolk och får titta och känna på nya produkter – och även testa dem. Vi ser alltid fram emot att komma hit!

Caroline Malmning, Falu Kommun
Vilken inspirationsfylld dag! Den mest intressanta föreläsningen handlade om träning i säkerhet för badpersonal, där vi lärde oss väldigt mycket. Vi tänker även investera i en handikappslift från Malmsten här som är perfekt för oss då den är flyttbar från bassäng till bassäng – vi kan flytta den till utebadet på sommaren. Vi kommer absolut att besöka Träffpunkt Idrott nästa år igen för mer inspiration och energi.

Håkan Dahlgren, badpersonal, Karlstads Kommun
Träffpunkt Idrott är det perfekta stället att träffa likasinnade, få inspiration och nya idéer. Det är mycket roligare att köpa produkter när man får känna och klämma på dem och ställa frågor till leverantörerna. Vi har tidigare investerat i simstänger, en bår och en bottensugare. I år är vi väldigt sugna på en massagestol – vi får övertyga chefen som också är här idag!

Kjell Parmborn, Cado i Sverige AB
Besökarna på Träffpunkt Idrott har genuint intresse av ett nytt sätt att se på aktiv utomhusmiljö. Samtliga större seminarier i södra Sverige har visat intresse för vår Vortex Spray Park.

Per Enmark, VD, Aqua Level Svenska AB
Mässan har överträffat våra förväntningar. Vi har träffat många intressanta befintliga och nya kunder. Vi har nått både beslutsfattare och personer som är viktiga för vårt framtida samarbete. Vi kommer med all säkerhet tillbaka nästa gång! Vi är även mycket nöjda med support och service från Svenska Mässan.

Gunilla Offergelt, Verkauf/Export, RivieraPool Fertigschwimmbad GmbH, Tyskland
Mässan har överträffat våra förväntningar. Vi har träffat många intressanta befintliga och nya kunder. Vi har nått både beslutsfattare och personer som är viktiga för vårt framtida samarbete. Vi kommer med all säkerhet tillbaka nästa gång! Vi är även mycket nöjda med support och service från Svenska Mässan.

Jörgen Åström, Inköpschef, Izomaskin AB
Första dagen var fantastisk, den bästa mässdagen jag varit med om någonsin faktiskt. Vi har sålt massor, mycket mer än förväntat. Aldrig tidigare har vi haft så många kundkontakter före en mässa. Det är här vi träffar nyckelpersonerna inom branschen, beslutsfattare och de som kör maskinerna.

Urban Sundin, ägare, Actor Smart Visitor System
Mässan betalade sig själv efter en halv dag! En sida i kundboken betalar mässan – efter två dagar har vi fått fem sidor i boken. Hit kommer de rätta besökarna – beslutsfattare hela vägen. På vårt mingel i montern kom 150 personer, vilket var långt över förväntan. En av de största kickarna med mässan är att få träffa kunden och ha en dialog.

Tobias Salomonsson, Malmsten
Viktigaste mässan för bad i Sverige! Vi har deltagit sedan tidernas begynnelse – med ett brett sortiment och alla sorters besökare.

Robert Axelsson, Projektägare, PP Arkitekter AB
Träffpunkt Idrott är enda tillfället att träffa alla i branschen samtidigt. Vi är här för att göra långsiktiga affärer och vi har superroligt!

Dennis Österberg, Nordic Sport
Träffpunkt Idrott är Sveriges enda sportmässa för fackbesökare.  Det är absolut rätt forum för oss – vi har varit med enda från starten. Här träffar vi beslutsfattare och får synpunkter på våra produkter av besökare

Anders Widing, Marknadschef, Processing – Bath and Spa Solutions AB
Fantastiskt roliga och sociala dagar! Och det ser bra ut i orderböckerna. Vi har varit med i alla år och kommer absolut nästa gång, här finns alla våra kunder.

Maud Lind, Miwex Fritid AB/Rodeco AB
Det här är en väldigt viktig mässa för oss. Här finns de bästa kunderna – både nya och gamla – som ger oss bra idéer om produkter som vi kan ta upp i vårt sortiment.