Coachomaten

  • Monter: B09:44

Beskrivning

Samtals Coachomaten bygger på forskningsmodellen ”Du bestämmer”, praktiseras på öppna platser för att nå de som inte själva ber om hjälp, samtidigt kan alla se att den fungerar och hur. Styrkan ligger i att snabbt synliggöra hur mycket tid vi lägger på saker som inte får oss att må bra och hur vi kan ta ansvar för en förändring. I Coachomaten känner vi igen oss i andras utmaningar och bidrar med egna, för att sedan fokusera på lösningar som förverkligar det vi föresatt oss. Ibland räcker det med att synliggöra, andra gånger behöver vi arbeta i fler steg.

Grundaren Lotte Johansson har arbetat med olika målgrupper inom idrott & hälsa / drive in idrott. Arbetar nu för att implementera Coachomaten inom utbildnings- och fritidssektorn, utifrån insikten att trenden av ungas ohälsa behöver vända och det nu. Har tidigare producerat film om skolan och vikten av kreativa/ praktiska ämnen för relationsbyggande och som ventil för känslor som annars skulle kunna bli destruktiva (skolan som skildrades, Gerestaskolan fick i år priset som Årets Peppare). Dokumenterade också vardagslivet på några av Sveriges högsäkerhetsanstalter, inklusive Österåkers fångteaterensemble, specialavdelningar som psykiatri, Adhd, program och utslussningsverksamhet, där fysiska aktiviteter som gym, yoga, dagliga promenader, grupp- och kreativa aktiviteter motverkade depression och våld.

Coachomaten erbjuder:
*Utbildning / Handledning – till de som verkar bland unga / de som utbildar dessa
*Gör pop ups på platser där unga, unga vuxna och de som verkar bland unga passerar. Medverkar bl a. under Almedalen, Järvaveckan, Kungsholmsdag och Skolforum. Verkade i somras på Kista torg med Fryshuset och Bonnier Hoops.
*Interactive Floor – Beställs färdigt eller målas själv. Skrivs och gås på utan kladd.

Hur Coachomaten kan gå till ser du i två minuters på coachomaten.se

Adressuppgifter
Coachomaten
NAV Sweden, Sickla Industriväg 6 C
131 54 Nacka
SVERIGE
telefon
+46 707984429
Följ utställaren på

Underlag ute/inne

Underlag ute/inne

Inredning ute/inne

Inredning ute/inne

Utrustning inne/ute

Utrustning inne/ute

Friskvård

Friskvård

Konsult/Projektering

Konsult/Projektering

Varumärken

Representerat företag visas med en bock