Möt Nordens beslutsfattare inom idrott, bad, anläggning och folkhälsa

Ställ ut på Nordens viktigaste mötesplats inom idrott, bad, anläggning och folkhälsa 2025

På Träffpunkt Idrott samlas Nordens alla beslutsfattare, påverkare och innovatörer inom idrott, bad, anläggning, friluftsliv och folkhälsa. 80% av besökarna påverkar eller är direkt ansvariga för investeringsbeslut. Träffpunkt Idrott går av stapeln på Svenska Mässan vartannat år och sker härnäst den 11-13 mars 2025.

Missa inte att synas där beslutsfattarna finns!


Kontakta oss gärna för mer information

Anna Karin Bäckström, Försäljningsansvarig
+46 (0)31 708 80 63
[email protected]

Maria Wimnell, Affärsansvarig
+46 (0)31 750 89 01
[email protected]

Varför ställa ut?

Knyt nya kontakter med kunder i en aktiv köpprocess

Här träffar du hundratals nya kunder i en aktiv köpprocess – 80% av besökarna är involverade i inköpsbeslut och letar efter nya leverantörer.

Spara tid och pengar på säljmöten

Möt dina kunder på samma ställe.

Stärk ert varumärke

Se till att synas på mötesplatsen bland nyckelpersoner och ledande leverantörer inom idrott, bad, anläggning, friluftsliv och folkhälsa.

Stärk relationen till nuvarande kunder

Ge era kunder extra förmåner och förbokade möten – det perfekta tillfället till merförsäljning.

8 av 10

beslutar om eller påverkar inköp

86%

av utställarna var nöjda eller mycket nöjda med ROE efter mässan

En tredjedel

av besökarna är primärt ute efter underlag inför inköp

89%

av utställarna har planer på att ställa ut nästa gång igen

Så här tycker andra utställare

Läs alla citat

"Vi mötte ett stort intresse på årets mässa från kommuner och centrumföreningar, som i flera fall kan leda till affärer. Det handlar om miljoninvesteringar, så vi är mycket nöjda.”

Niclas Genlid, säljare, HockeyPractice

"Vi visade den nya generationens underhållsfria utegym. Det var första gången för oss på mässan och vi ville nå företrädare för fritidsförvaltningar, tekniska förvaltningar och fastighetsbolag – och det gjorde vi verkligen! Vi har mött ett jättestort intresse och vi har fått flera skarpa leads."

Mattias Svensson, areas sales manager, Omnigym

"Vi är välkända i branschen och jobbar på långsiktiga relationer med våra kunder, majoriteten av dem kommer hit och besöker oss. Träffpunkt Idrott är en fantastisk mötesplats, just för att vi kan träffas och diskutera angelägna frågor."

Johan Wångsell, VD, EnviroProcess

Lär känna Träffpunkt Idrotts besökare

Vanligaste befattningarna: Beslutsfattare inom kommunen, innovatörer, politiker, representanter från föreningslivet, kultur- och fritidssamordnare, idrott- och friluftsstrateger, drifttekniker, simlärare, badvärdar, friskvårdare, fritidskonsulenter, verksamhetsutvecklare, chefer och övrig personal inom idrott, bad, friluftsliv och folkhälsa.

Intressområden: Drift/Underhåll, Bassäng/bad, Sporthall, Motionsutrustning, Utrustning inne/ute, Maskiner/verktyg, Belysning