Vad är SwimEye™Object Detection?

Hej, Tor Petter Johansen på det norska företaget Davo. Vad är SwimEye™Object Detection?Hej, Tor Petter Johansen på det norska företaget Davo. Vad är SwimEye™Object Detection?-

Det är ett unikt larmsystem för simbassänger. Systemet förebygger allvarliga drunkningstillbud och räddar liv genom snabb larmutlösning av incidenter på bassängbottnen.  Badvakterna får större kontroll och översikt, och det blir säkrare för badgästerna.  Mjukvaran analyserar upp till 25 bilder i sekunden och datorinlärning är redan implementerat i systemet.
Bastularm och larm för handikapp toalett / garderob kan integreras i SwimEye™ systemtet.  Ett textmeddelande varnar då badvakterna om händelsen.

Produktportföljen till SwimEye™ består av:

  • SwimEye™ Drunkningslarm system med automatisk detektion är ett tekniskt hjälpmedel för badets personal och är med på att förhindra allvarliga drunkningstillbud och rädda liv genom snabb varning.
  • SwimEye™ Varningssystem ger kunder möjlighet att integrera larm från bastu-, handikapptoalett/omklädningsrum och SD anläggning i vår digitale TETRA kommunikationslösning.
  • SwimEye™ CCTV system övervakar landbaserade områden med visuella bilder lagrade i enlighet med Datainspektionens strikta föreskrifter.
  • SwimEye™ Rådgivningstjänst omfattar planering, projektering och implementering av effektiva och pålitliga säkerhetslösningar.

 

Ni ställer ut på Träffpunkt Idrott 2018. Varför ska besökarna komma till just er monter?I vår monter demonstrerar vi hur SwimEye™ fungerar och vilken funktionalitet det har. Dessutom får våra besökare fina give-aways!

Vad ser ni mest fram emot inför ert deltagande?

VI har stora förhoppningar inför mässan i Göteborg och hoppas att träffa många intressanta personer som är involverade i simhall och säkerhet. Vi tycker också att det är intressant att kunna presentera en sådan spännande produkt till en marknad med ett stort fokus på säkerhet som generell utgångspunkt.