En supermodern bokningstjänst för kommunerna

För första gången kommer Mebyou AB till Träffpunkt Idrott, en leverantör av e-tjänster med lång erfarenhet av att hjälpa organisationer inom privat och offentlig sektor. Mebyou AB grundades av VD Yvonne Liberg 2013 och är idag ett personalägt företag som ägs av alla 22 medarbetare. Med moderna verktyg möter de framtiden och hjälper sina kunder att förenkla deras vardag. Mebyou AB har med systemet e-srv blivit leverantör till SKL Kommentus avseende Boknings- och bidragslösningar.

Yvonne Liberg berättar att de har följt SKL under en längre tid för att se hur deras behov ser ut och för att på bästa sätt kunna utveckla sin molnbaserade bidrags- och bokningstjänst.

– Vi som arbetar här blir väldigt engagerade i våra möten med kunden och vi utvecklar våra tjänster tillsammans med våra kunder tidigt i utvecklingsskedet, berättar Yvonne. Det är första gången vi ställer ut på Träffpunkt Idrott och det ska bli väldigt roligt att få träffa besökarna och visa hur vår produkt fungerar, säger Yvonne.


Yvonne Liberg (foto: Magnus Widing)

På Träffpunkt Idrott kommer de att livedemonstrera sin molnbaserade tjänst tillsammans med några av sina kunder för att visa upp lite olika kundcase.

– Vi kommer även ha några hemliga happenings och överraskningar i montern, säger Yvonne Liberg.

– Genom e-srv kan man t.ex. söka, boka och betala för en aktivitet i någon av kommunens anläggningar. IT-tjänsten underlättar både för medborgarna och för de bokningsansvariga som arbetar i kommunen, säger Yvonne Liberg.

Om man till exempel har bokat en innebandytid går ett mail iväg till berörda så de kan förbereda med innebandyrink med mera, vilket gör det lättare för de som ansvarar för bokningarna. Mebyou’s affärsidé är att förenkla för privatpersoner, föreningar och företag att använda kommunala lokaler och tjänster.

Läs mer om Mebyou >>

Se utställarlistan på Träffpunkt Idrott 2020 >>