Hydrohex - ny utställare på Träffpunkt Idrott

Hur skulle ni beskriva er produkt/lösning?
Hydrohex virtuella vattenträningsservice utgör en självständig träningsstation vid poolen. Servicen baserar sig på våra vattentäta bildskärmar i varierande storlek, i kombination med en modern träningsapplikation med tydliga videoinstruktioner som guidar användaren genom träningen.

Vilka problem löser ni för era kunder?
Med Hydrohex kan våra kunder erbjuda sina kunder inom bad ett mångsidigt träningsutbud obundet av tidtabeller och personalresurser, vilket tillför mervärde för kunden samtidigt som det höjer poolens användningsgrad och lönsamhet.

Varför ser ni Träffpunkt Idrott som en viktig mötesplats för er och varför ska man besöka er monter?
Som finskt företag, nya på den svenska badmarknaden, ser vi Träffpunkt Idrott som ett ytterst viktigt tillfälle att skapa nätverk och att dela idéer och insikter om de nyaste trenderna och innovationerna på marknaden tillsammans med branschens ledande aktörer. Vid vår monter får du testa våra träningsskärmar och bekanta dig med applikationens olika egenskaper. Du kan också pröva på att själv skapa ett eget, personligt träningspass.

Läs mer om Hydrohex >>