Träffa Lars Frölander på Träffpunkt Idrott

Du som besökare på Träffpunkt Idrott har möjlighet att träffa Lars Frölander, svensk simmare och OS-guldmedaljör, i Aktiviteter Sveriges monter (B07:62) den 18 mars. Välkommen förbi och ställ dina frågor till en olympisk mästare och få reda på mer om samarbetet med Aktiviteter Sverige. 

Lars Frölander jobbar idag bland annat som Simhallschef för Bro Simhall och har ett abonnemangsavtal med Aktiviteter Sverige för att öka attraktionen för simhallen genom förnyelse och variation. Ständigt förnyelse och variation gällande uppblåsbara aktivitetsprodukter ger en känsla av levande och kul simhall. Vinsten för oss är att vi slipper statiskt utbud, även en hinderbana månad ut och månad in blir tråkig, man slipper kapitalbindande inköp.

Abonnemanget ger oss fler nybesök, tätare återbesök och alla har något att se fram emot hela året runt. Rörelseglädje för barn och unga ger bättre hälsa, fler barn och unga till simhallen som också ger fler barn och unga intresserade av simning, för att nämna några positiva effekter av samarbetet.


Aktiviteter Sverige har ett samarbete med Lars Frölander.