TRIQ arena – ny utställare på Träffpunkt idrott

Beskriv kort er produkt/lösning:
TRIQ arena är en spontanidrotts anläggning för boll lekar och teknikträning främst anpassad till fotboll. Vår unika mönsterskyddade design bygger på moduler vars utformning skapar helt nya tekniktränings möjligheter. Vinklarna och kickback effekten gör att man kan träna på alla de viktiga och roliga tekniska momenten inom fotboll på egen hand, titta gärna på någon av våra videos för att se potentialen.

TRIQ arena fungerar lika bra för barn som bara vill lattja med bollen, som för den seriöse fotbollsspelaren som vill träna själv och utveckla sin teknik. Du kan komma hit själv eller med kompisarna. Fotbollstränare kan också med stor fördel använda den i sina träningar! Den modul-baserade designen gör att vi kan skapa lösningar för stora och små anläggningar. Vi kan erbjuda allt från en modul till hela multiarenor.

Vilka problem löser ni för era kunder?
Tack vare att vi skapar ett helt nytt sätt att träna fotboll så lockar vi fler ungdomar ut i rörelse. Ungdomar mellan 10-20 år använder sällan varken lekplatser eller utegym och saknar något som passar dem, speciellt om de är fotbollsintresserade. Men många i denna åldern uppskattar fotboll och att komma till en fotbollsanläggning idag utanför träningstid är inte särskilt roligt, med TRIQ-modulerna blir mervärdena många. TRIQ lockar till alltifrån lekar likt tv-spel till seriös teknikträning och allt där emellan. Det blir mer än dubbelt så roligt att gå till en fotbollsplan om TRIQ finns där.

Många föreningar har svårt att hitta tillräckligt många tränare och flera av de mindre klubbarna är i ett utsatt läge då de får det svårare och svårare att hitta tränare som vill och kan. Många ledare kämpar ensamma och behöver hjälp. Om de har tillgång till TRIQ-modulerna så kan de använda dessa i sina träningar för att på så sätt förenkla deras jobb vilket förhoppningsvis kan göra att de orkar längre. Vi tillhandahåller också ett gratis övningsbibliotek som ledare och spelare kan använda sig av.

Vår expertkunskap gör att vi kan hjälpa till med hela processen från idéstadiet till färdigställandet. Vi hjälper till med planering av hur och vart TRIQ kan placeras och vi kan utarbeta ritningar och se till att projektet fullbordas korrekt.

Många ungdomar saknar aktiva och delaktiga föräldrar. TRIQ-modulerna gör det lättare för alla att träna kvalitativt och även föräldrar som inte är duktiga på fotboll kan ha roligare med sina barn och få ut mer av att komma till fotbollsplanen. Med övningarna som är gratis att tillgå på Youtube kan även den inte så insatta lära sig och förstå hur man använder sig av TRIQ arena.

Alla fotbollsspelare som testat TRIQ arena ger den högsta betyg!

Varför ser ni Träffpunkt Idrott som en viktig mötesplats för er och varför ska man besöka er monter?

Eftersom vår produkt är helt ny så hoppas vi få chansen att visa vår produkt för så många som möjligt. Vi kommer visa videofilmer på hur det ser ut när TRIQ används både under spontanidrottande men också under seriös egenträning samt hur man kan använda sig av det som ledare under ett träningstillfälle. Vi förklarar hur den kan skapa mervärden för allt från spelare till ledare och föräldrar.

Vi kommer också visa hur lätt det är att placera TRIQ på alla tänkbara anläggningar. Tack vare den modul-baserade designen så kan vi göra lösningar för alla tänkbara anläggningar stora som små. Vi berättar också om hur vi kan hjälpa till under hela processen om man vill veta hur vi bistår vid anläggandet av en TRIQ arena.

Henrik Larsson kommer till vår monter och berättar varför TRIQ fungerar, enligt honom, och vilka fördelar och mervärden han ser med TRIQ arenas moduler ur en proffsspelares perspektiv.

Läs mer om TRIQ arena här >>