EnviroProcess – en av utställarna på Träffpunkt Idrott 2022

EnviroProcess är Nordens största helhetsleverantör till offentliga bad, spa och simhallar och har mer än 50 år i branschen. Vi ställde tre snabba frågor inför deras medverkan på årets Träffpunkt Idrott.

Beskriv kort er produkt/lösning/tjänst
Inom vårt europeiska koncernnätverk, EnviroWater Group, levererar vi all känd vattenbehandlingsteknik på marknaden, från kristallklart dricksvatten till krispigt badvatten. Därför vet vi att vi alltid levererar den bästa lösningen utifrån varje kunds unika förutsättningar och behov, vi vet också av erfarenhet att det i längden lönar sig att vara kund hos oss.

Vilka problem löser ni för era kunder?
Som kund hos EnviroProcess får man tillgång hela vårt kunskaps-team, inklusive vår auktoriserade serviceorganisation i hela Norden.
Vi leder teknik- och kunskapsutvecklingen i branschen och i alla steg, från utbildningar ibland annat myndighetsfrågor till slutleveransen av den perfekta badupplevelsen.

Varför ska man besöka er monter på mässan?
Vi visar som vanligt den senaste spetstekniken för baden, i år med inriktning på att erbjuda både tjänster och teknik för att klara Folkhälsomyndighetens nya Trikloraminkrav.
Under pandemiåret 2021 bytte Processing namn till EnviroProcess, vi fyllde dessutom 50 år. Så det ska vi passa på att fira på mässgolvet!

Pssst! Glöm inte att ta med era frågor till mässan, i vår monter träffar ni samlad erfarenhet, vi ses i monter B07:26!