Utställare

Utställare

Spentab

Plats: B05:04
Spentab
Representerat företag visas med en bock
Laddar ...
Inget resultat

Beskrivning

Spentab är ett oberoende bygg- och anläggningsföretag som bygger för liv i rörelse, och våra kunder utgörs av såväl offentliga som privata beställare.

Oavsett om vi utför traditionella anläggningsprojekt, bygger en tävlingsarena för idrott, parklek för lekande barn eller ett gång- och cykelstråk för stadens pendlare, ser vi varje projekt som en referens för framtiden.

Med vår unika kompetens, engagemang och lyhördhet inför våra offentliga och privata kunders behov samt önskemål, skapar vi tillsammans hållbara anläggningar som främjar den svenska folkhälsan.

Ett av Spentabs expertområden är beläggningar för friidrott, lek och multisport. Våra beläggningar finns idag installerade på många av landets idrottsanläggningar och skolor såväl inomhus som utomhus. Våra beläggningar uppfyller satta branschstandarder.

När det gäller konstgräs och beläggningar samarbetar vi med Polytan som är en av de ledande tillverkarna i världen av konstgräs och uppfyller det internationella fotbollsorganet FIFA:s allra högsta kvalitetskrav ”FIFA prefered producer”. 

Våra falldämpande underlag är testade och godkända enligt EN1176, EN1177 och EN16630 den rådande europeisk säkerhetsnorm för lekplatser och utomhusgym.

Vi kan även erbjuda totallösningar med exempelvis planvärme eller konstgräsplan kombinerad med konstfrusen isbana under vintern för maximalt utnyttjande. Här använder vi med fördel vår egenutvecklade produkt , Spårad asfalt.