Röster från branschen

Gällande Träffpunkt Idrott 31 augusti - 2 september 2020

”Samarbetsparterna i konferensen ställer sig bakom den planerade
flytten av arrangemanget till de nya datumen.”
Sveriges kommuner och regioner, Riksidrottsförbundet, Centrum för Idrottsforskning, Svenska Badbranschen, Svenska Badmästarförbundet

 

"Träffpunkt Idrott är en unik mötesplats för alla oss som verkar inom folkhälsa och idrott. Att mötas och lära av varandra känns om möjligt ännu mer angeläget i dessa orostider. Svenska Badbranschen ser därför fram emot att delta i det senarelagda Träffpunkt Idrott. Vi hoppas att alla utställare, talare, delegater och besökare ser det på samma sätt. Det kommer att finnas mycket att prata om och vi behöver varandra."
Mille Örnmark, Ordförande Svenska Badbranschen

"Träffpunkt idrott är en viktig mötesplats där olika roller och kompetenser möts med idrott och hälsa i fokus. Vi ser att mötesplatsen minskar avståndet mellan olika aktörer och är en språngbräda för nya samarbeten och idéer. Det känns därför glädjande och viktigt att Träffpunkt idrott nu hittat nya datum för genomförande den 31 augusti - 2 september!"
Riksidrottsförbundet

"GML Sport AB ser det som mycket positivt att Träffpunkt Idrott planeras genomföras den 31 augusti till 2 september istället. Det blir en perfekt start inför höstens arbete, vi ser fram emot denna viktiga mötesplats och att få träffa kunder och branschkollegor!"
Anders Kristiansson
Försäljnings- marknadschef GML Sport AB

"EnviroProcess är mycket positiva till att Träffpunkt Idrott planeras genomföras vid ett nytt datum den 31 augusti till 2 september. Det är en exceptionell situation vi befinner oss i just nu men vi ser med tillförsikt fram emot hösten och  att medverka vid det nya datumet."
Per Martin, VD, EnviroProcess

"Sensommaren kan bli en bra tid för Träffpunkt Idrott och för våra kunder kan vi under denna period bidra med mycket kunskap om de förberedelser som hösten kräver. Tidsperioden ligger just innan våra svenska Groundsmen förbereder fotbollsplanerna för vintern och i och med mötesplatsens tidsperiod kan vi ge handfasta råd som gynnar invintringen!"
Johan Milsta, Försäljningschef Fotboll, Svensk Jordelit AB

"While the original March, 2020 timing of the Träffpunkt Idrott show resulted in its postponement due to world events, the Zamboni Company now looks forward to its participation in the show in Gothenburg, Sweden which has been rescheduled to August 31 through September 2, 2020."
Jörgen Åström, Managing Director of Zamboni Europe & Paula Cooney, Brand Manager Zamboni Company USA, Inc.

Read more about the company and what they will display at Träffpunkt Idrott >>